Εταιρεία εγκατέλειψε στην τύχη τους 20 ναυτικούς μαζί με το πλοίο στα νότια της Κρήτης!- Κραυγή απόγνωσης (φωτο)

Απομονωμένοι σε ένα εγκαταλειμμένο πλοίο, ανοικτά των Καλών Λιμένων, βρίσκονται εδώ και 4 εβδομάδες 20 ναυτικοί οι οποίοι καταγγέλλουν ότι αφέθηκαν στην τύχη τους από την ελληνική πλοιοκτήτρια εταιρεία! Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα, τα λίγα τρόφιμα που έχουν απομείνει ήδη σαπίζουν, ενώ οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες και υπάρχει διαρροή καυσίμων. Παράλληλα η πλοιοκτήτρια εταιρεία τούς εγκατέλειψε- όπως επίσης καταγγέλλουν- χωρίς να τους έχει πληρώσει εδώ και 3 μήνες.

Την ιστορία των 20 ναυτικών, που είναι από την Ουκρανία, αλλά το πλοίο διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία, παρουσίασε το ενημερωτικό portal Greek Reporter με το οποίο επικοινώνησαν.

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο “St Elias”, το οποίο κάνει μεταφορές χύδην φορτίου, το οποίο είναι στην ευθύνη της διαχείρισης της εταιρείας Sealight Maritime LTD με έδρα τον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημερωτική σελίδα, εκπρόσωπος της εταιρείας ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των ναυτικών καθώς είπε ότι αναζητείται λύση για το πρόβλημα που υπάρχει σε συνεργασία με τις λιμενικές αρχές.

Σύμφωνα με τους ναυτικούς του πλοίου, εξαντλούνται και τα αποθέματα καυσίμων για τη λειτουργία της γεννήτριας, με αποτέλεσμα τις επόμενες ώρες να προκύψει άλλο ένα πρόβλημα.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η σελίδα Greek Reporter

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί