Αβρότητες Σαουδαράβων προς ΗΠΑ για τη στάση τους στο θρίλερ με τον Τζαμάλ Κασόγκι

Η Σαουδική Αραβία ευχαρίστησε σήμερα τις χώρες, μεταξύ αυτών τις ΗΠΑ, «που αποφεύγουν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα» στην υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον έστειλε μήνυμα στο Twitter ως διευκρίνιση σε μια δήλωση που έγινε νωρίτερα βάσει της οποίας η Σαουδική Αραβία ανέφερε ότι θα ανταποδώσει με μεγαλύτερα μέτρα στη διεθνή πίεση ή τις κυρώσεις.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ δήλωσε σήμερα ότι το Λονδίνο θα πρέπει να σκεφθεί τον κατάλληλο τρόπο να αντιδράσει εάν αποδειχθεί ότι η Σαουδική Αραβία βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

«Δεν θέλω να παρασυρθώ σε υποθετικά σενάρια, διότι δεν γνωρίζουμε ακόμη τα γεγονότα, αλλά είμαστε πολύ, πολύ ξεκάθαροι ότι εάν αυτά τα σενάρια είναι αληθή, αυτό θα ήταν φοβερό και θα έπρεπε να σκεφτούμε τον κατάλληλο τρόπο να αντιδράσουμε σε αυτήν την κατάσταση» εξήγησε ο Χαντ σε δηλώσεις που έκανε σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί