Οι αντιπεριφερειάρχες επιλέγουν να τον αποχαιρετήσουν!

Είναι πιθανό να δούμε τον νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη (δείτε: “Πάγωσε” ο Σταύρος…), να κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου χωρίς κανέναν από τους σημερινούς αντιπεριφερειάρχες των νομών! Δηλαδή, να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης χωρίς να είναι μαζί του κάποιος από εκείνους που ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του τα 8 χρόνια στην περιφέρεια! Όχι επειδή εκείνος τους θέτει εκτός, αλλά επειδή εκείνοι το επιλέγουν.

Αυτή την ώρα υπάρχει το δεδομένο ότι ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, δεν θα είναι μαζί του. Το έχει δηλώσει έγκαιρα και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο δήμο Ηρακλείου. Ούτως οι άλλως οι σχέσεις των δυο τους είναι εντελώς τυπικές τα τελευταία χρόνια. (Δείτε: Οι δυο ξένοι…)

Από κει και μετά, η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Πελαγία Πετράκη, έχει ενημερώσει ήδη τον κ. Αρναουτάκη ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια στην περιφέρεια. Μάλλον οδεύει προς το δήμο της Σητείας.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, δεν φαίνεται διατεθειμένη να είναι και πάλι υποψήφια, είτε είναι υποψήφια δήμαρχος Ρεθύμνου είτε όχι.

Ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, έχει ξεκαθαρίσει στον κ. Αρναουτάκη ότι αν έχει τη στήριξη της ΝΔ εκείνος δεν θα είναι μαζί του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί