Κρατούμενοι προσπάθησαν να λιντσάρουν τον άντρα που κατηγορείται για το βιασμό βρέφους δύο εβδομάδων

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης βιασμού που σόκαρε όλο τον πλανήτη, δέχτηκε επίθεση μέσα στη φυλακή με άλλους κρατούμενους να προσπαθούν να τον λιντσάρουν.

Ο 25χρονος άντρας που κατηγορείται για βιασμό παιδιού ηλικίας μόλις δύο εβδομάδων στο Μπέλφαστ, χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσα στη φυλακή.

Το περιστατικό, έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια από τις πιο ασφαλείς φυλακές της Βόρειας Ιρλανδίας και ήρθε στο φως σήμερα από τον βρετανικό Τύπο.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να σχολιάσει την επίθεση στις φυλακές του Maghaberry.

Ο 25χρονος ήταν υποτίθεται υπό 24ωρη επιτήρηση και σε απομόνωση, ακριβώς καθώς υπήρχαν φόβοι για επίθεση από άλλους κρατούμενους.

Δεν είναι γνωστό το πώς τελικά δέχτηκε την επίθεση, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά.   Στη συγκεκριμένη φυλακή κρατούνται κυρίως τρομοκράτες, καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες και μέλη άγριων συμμοριών.

Ο 25χρονος ήταν επίσης υπό επιτήρηση καθώς υπήρχαν φόβοι πως ίσως προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος έχει δεχτεί πολλές απειλές μέσω του διαδικτύου μετά τη σύλληψή του και την αποκάλυψη της φριχτής είδησης του βιασμού.

Αν και η υπόθεση προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον διεθνώς, ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.

Ο κατηγορούμενος δεν κατονομάζεται για να προστατευθεί παράλληλα και η ταυτότητα του βρέφους και της οικογένειά του.

Το βρέφος νοσηλεύεται ακόμη σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε βρετανικό νοσοκομείο χωρίς να είναι γνωστή η εξέλιξη της υγείας του.

Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι τις 7 Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του.

lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί