Τραγουδιστής της δεκαετίας του ’80 ο άνδρας που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ – Συγκλονίζει η ιστορία του

Ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’80, ο Βασίλης Καλούσης, ήταν ο άντρας που την 1η Οκτωβρίου πήδηξε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Δέκα μέρες μετά οι συγγενείς του κατάλαβαν ότι «έλειπε» και τον αναζήτησαν. Τον βρήκαν σε κάποιο νοσοκομείο όπου είχε καταχωρηθεί «ως αγνώστους ταυτότητας».

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, φίλος του από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, λίγο μετά την ταυτοποίηση του πτώματος, έγραψε τον λογαριασμό του, στο facebook:

«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τρένου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών. ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…».

Ο Βασίλης Καλούσης γνώρισε μέρες δόξας από το 1982 έως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 στα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού και της Αχαρνών, δίπλα σε μεγάλα ονόματα.

Η ανεργία όμως του είχε χτυπήσει εδώ και πολλά χρόνια την πόρτα. Τελευταία τον φιλοξενούσε ένας κουμπάρος του, όταν όμως κι εκείνος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, ο τραγουδιστής βρέθηκε σε αδιέξοδο.

Η αυλαία του δράματος τους, έπεσε στον ΗΣΑΠ.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί