Κρήτη: Αναστάτωση από φωτιά σε αποθήκη – Ένταση με τους κατοίκους και προσαγωγές (Φωτο)

Μια επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε αποθήκη δίπλα ακριβώς στο Δημοτικό Σχολείο του Κεντριού προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων που οδήγησε σε μια «συμπλοκή» με μετανάστες Πακιστανικής καταγωγής που έληξε με την προσαγωγή τους στο ΑΤ Ιεράπετρας.

Η πυρκαγιά, όπως φαίνεται ξέσπασε σε ένα κατάλυμα, μέσα στο χωριό και δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο, που 3 μετανάστες που έμεναν σε διπλανό κτίριο, χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη και στον οποίο συγκέντρωσαν  διάφορα υλικά με σκοπό να τα κάψουν. Η φωτιά που άναψαν επεκτάθηκε και άρπαξε όλο το κτίριο και τελικά χρειάστηκε η συνδρομή 2 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας για να την κατασβέσουν.

 

 

 

 

 

 

 

Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος από τα διπλανά σπίτια που έκανε τα παράπονα του στους μετανάστες που άναψαν τη φωτιά και κάπου εκεί, σύμφωνα με τα όσα οι κάτοικοι μεταφέρουν, ένας μετανάστης άρπαξε ένα ξύλο και χτύπησε ένα κάτοικο, χωρίς πάντως να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως η Αστυνομία και με δύο οχήματα προσήγαγε τους 3 μετανάστες για να εξακριβώσει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Κάτοικοι μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ζητούν την παρέμβαση αρμοδίων υπηρεσιών θέτοντας ζητήματα δημόσιας υγείας από την κατάσταση που επικρατούσε στο κατάλυμα, αναφέροντας επίσης πως οι μετανάστες στο συγκεκριμένο σημείο είχαν δημιουργήσει ένα περιφραγμένο χώρο με περιστέρια.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί