Ηράκλειο: Συναγερμός για έκρηξη σε ρακοκάζανο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Οι κόποι, οι θυσίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής ισοπεδώθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από μια τρομακτική έκρηξη που συντάραξε την περιοχή της Μεσαράς γύρω στις 8:15 μ.μ. χθες Πέμπτη στο Πετροκεφάλι και συγκεκριμένα σε καζάνι απόσταξης που λειτουργεί στην περιοχή.

Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν θύματα ούτε τραυματισμοί όμως στο σημείο της έκρηξης έχει εκδηλωθεί μεγάλη φωτιά η οποία είναι ορατή σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

Από την τρομακτική έκρηξη που έγινε αισθητή μέχρι τις Μοίρες και το Τυμπάκι προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε όλα τα παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Πετροκεφάλι, καθώς το οστικό κύμα έσπασε τζάμια, βιτρίνες επιχειρήσεων και τζαμαρίες σπιτιών.

Έντρομοι οι κάτοικοι βρίσκονται στους δρόμους, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής με οχήματα και πληρώματα που έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς.

Τραγική ειρωνεία της τύχης καθώς οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί πριν από μερικές μέρες και στο χώρο στεγαζόταν μια από τις πιο δυναμικές μονάδες οινοποίησης που είχε να επιδείξει η περιοχή.

Τα αίτια που προκάλεσαν την φοβερή έκρηξη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε πλάνα από τον τόπο του συμβάντος:

 

Πληροφορίες:  apopsilive.gr , Πηγή Βίντεο: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί