Mηνύματα υγείας και δώρα στον 2ο Αγώνα για την Υγεία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Βενιζελείου με την διοργάνωση του  «2ου Δρόμου για την Υγεία» επιθυμεί για δεύτερη συνεχή χρονιά να συμβάλει στην πρόληψη και την αγωγή υγείας, προβάλλοντας, μέσω της άθλησης και της διατροφής  έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Με την παρουσία του Ι.Σ.Η, του Π.Σ.Φ, της Ε.Δ.Δ.Ε και της ΠΔΕ,  δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, με ελκυστικό και διαδραστικό τρόπο, να ενημερωθούν για τους παράγοντες που επιβαρύνουν την υγεία, για τρόπους αποκατάστασης της, για τον ρόλο της διατροφής καθώς και τα οφέλη της άσκησης ως μέσο πρόληψης, διατήρησης και αποκατάστασης της.

Παράλληλα με το βιοκινητικό παιχνίδι, τον ποδηλατικό περίπατο, τις δράσεις και επιδείξεις, την δυνατότητα λήψης δείγματος μυελού των οστών καθώς και την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στο χώρο θέλει να καταστήσει σαφές ότι η υγεία είναι ατομική υπόθεση αλλά και υποχρέωση συλλογικών και οργανωμένων δράσεων.

Για την προώθηση του σκοπού αυτού έρχονται σήμερα να προστεθούν και τα ποδήλατα, τα οποία θα κληρωθούν ΔΩΡΕΑΝ με το τέλος της εκδήλωσης στο προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, αλλά και η νέα εφαρμογή για κινητά με το όνομα «Δρόμος για την υγεία».

Η εφαρμογή αυτή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google play και εκτός πολλών άλλων θα μεταφέρει καθημερινά … λύσεις για τα δώρα….

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές …  www.dgty.gr / www.venizelio.eu

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί