Άλλαξαν… τα φώτα στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Συνεχίζοντας τις εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών στο Λιμανάκι της Παντάνασσας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου προχώρησε στην αλλαγή όλων των λαμπτήρων φωτισμού, με νέους, τύπου LED.

   Πρόκειται για λαμπτήρες νέου τύπου, οι οποίοι εκτός από οικονομία, δημιουργούν παράλληλα πολύ καλύτερες συνθήκες φωτισμού σε όλους τους χώρους του λιμανιού. Ταυτόχρονα, έπειτα από δωρεά της εταιρείας ρυμουλκών Papadakis Group – την οποία η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου θερμά ευχαριστεί – τοποθετήθηκαν και 15 νέοι προβολείς LED, οι οποίοι ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τον φωτισμό του λιμανιού, που λόγω των αλιευτικών και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, χειμώνα – καλοκαίρι.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Λιμανάκι της Παντάνασσας, είναι ένας πανέμορφος χώρος ανάπτυξης πολλών δραστηριοτήτων. Με τις παραπάνω παρεμβάσεις, πετυχαίνουμε την αισθητή βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας και λειτουργικότητας και κατά τις νυχτερινές ώρες και συμβάλλουμε στο να κάνουμε πιο εύκολη τη δραστηριότητα όλων των επισκεπτών του.

Αξίζουν πολλά μπράβο στην Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου για τις παρεμβάσεις της, καθώς και στην εταιρεία ρυμουλκών Παπαδάκη, για το αυξημένο αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη διακρίνει».

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί