Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο γγ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης

Την απόφαση του να συμμετάσχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρει:

«Η απόφαση μου να εμπλακώ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος προέκυψε ύστερα από παρότρυνση αρκετών φίλων που έχουν την ίδια κοινή αγωνία και το ίδιο ειλικρινές ενδιαφέρον για να οδηγήσουμε σε πορεία ανάπτυξης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αξιοποιώντας όλα τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, καθιστώντας την μια Περιφέρεια υπεροχής σε όλους τους τομείς.

Η υποψηφιότητα μου είναι μια υποψηφιότητα με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, που επιδιώκουν τη στήριξη όλων των απλών πολιτών, των κοινωνικών κινημάτων, αλλά και των όποιων κομμάτων βλέπουν την Αυτοδιοίκηση όχι με τη λογική κομματικής εξάρτησης, αλλά ως πεδίο ελεύθερης και αυτόνομης δουλειάς και προσφοράς, μεταξύ των οποίων βεβαίως είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1961 στη Χαλκίδα και είναι εκπαιδευτικός. Στις εθνικές εκλογές του 2012 εκλέχτηκε βουλευτής Εύβοιας και χρημάτισε γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης.

Υπήρξε μέλος στις Διαρκείς Μόνιμες Επιτροπές της Βουλής που έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση και τη δημόσια διοίκηση και έχει διατελέσει δήμαρχος Χαλκιδέων (υποστηριζόμενος από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ), πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Εύβοιας, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ Στερεάς Ελλάδας, αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών & Μελετών της ΔΟΕ και Γραμματέας ΝΕΛΕ Ν. Εύβοιας.

Τη θέση του γγ γραμματέα Δημόσιας Τάξης κατέχει από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και παραμένει μέχρι σήμερα. Χειρίζεται όλα τα ζητήματα που αφορούν στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αναδιοργάνωση και γενικότερη αναβάθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί