Ο Κύριος Κοκοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή

Την υποστήριξη του παιδικού βιβλίου “Ο Κύριος ΚΟΚΟΔΟΥΛΗΣ μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή 1” ανακοινώνει η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης κατόπιν σχετικής ομόφωνης Απόφασης που έλαβε για την έγκριση του βιβλίου.

Πρόκειται για ένα εξαίρετο έργο, ήρωας του οποίου είναι “Ο κύριος Κοκοδούλης” που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από την ταλαντούχα συγγραφέα Έλενα Δοριάκη με σκοπό να μάθει σε μικρά και μεγάλα παιδιά τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Περσείδες, περιλαμβάνει Cd με εκπαιδευτικά τραγούδια, την αφήγηση αλλά και προτεινόμενο θεατρικό δρώμενο με κειμενάκια έμμετρου λόγου, έτσι ώστε να είναι πιο κατανοητά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης αποφάσισε να διοργανώσει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις εκ των οποίων μία σε κάθε Αστυνομική Διεύθυνση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με πρωταγωνιστές κάθε παράστασης τους μικρούς μας φίλους – παιδιά συναδέλφων.

Με την κυκλοφορία του βιβλίου αυτού θα θέλαμε να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους γνώσεις που θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια οδικής συνείδησης και στην εδραίωση σωστών στάσεων και συμπεριφορών, μέσω της κυκλοφοριακής διαπαιδαγώγησης που προσφέρει στους αναγνώστες το έργο αυτό.

 

eksofilo kokodoulis

 

kokodoulis

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί