Πώς ο Π. Πολάκης έσωσε συγγενή του από βέβαιο θάνατο, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Από βέβαιο θάνατο έσωσε εχθές το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όλα έγιναν, σύμφωνα  με πληροφορίες του inotos.gr, κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του κ, Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη  ως μαρτυρικό χωριό, όταν ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο έδαφος λίγα μέτρα δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο γιατρός-υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μεταφερθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων..

Μάλιστα ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατiκού έγραψε στο facebook

 

Με τον Παύλο Πολάκη να συμπληρώνει στον δικό του λογαριασμό στο facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο  συγγενής του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, είχε λιποθυμικό επεισόδιο λόγω πτώσης της πίεσης του και του «γύρισε η γλώσσα». Η επέμβαση του Παύλου Πολάκη όμως ήταν άμεση και αποτελεσματική καθώς με «άνοδο της γνάθου» κατάφερε να απελευθερώσει τη γλώσσα του από την είσοδο του λάρυγγα και να τον γλιτώσει από ασφυξία. Ο άνδρας είναι δημοτικός σύμβουλος και συνταξιούχος καθηγητής τεχνικής εκπαίδευσης.

inotos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί