Καταγγελία για ξυλοδαρμό ανηλίκου σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ανήλικος ξενοδοχοϋπάλληλος εν ώρα εργασίας, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του στην αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας, όπου τρεις νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν μανιωδώς στο κεφάλι και τα γεννητικά του όργανα, χωρίς προφανή αίτια. Ένας εκ των δραστών φέρεται να κατέχει θέση στελέχους, στη συγκεκριμένη ξενοδοχιακή μονάδα.

Ο ανήλικος, ηλικίας 17 ετών, έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του.

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία, ενω δικογραφία σε βάρος των τριών δραστών σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, καταδικάζοντας το γεγονός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο τουριστικής περιοχής του Ηρακλείου, με θύμα ένα ανήλικο εργαζόμενο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, που έκανε η μητέρα του θύματος στον Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά, 3 ενήλικα άτομα χθες το βράδυ ξυλοκόπησαν άγρια τον ανήλικο εργαζόμενο, για άγνωστη αιτία.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας, όπου σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της μητέρας του 17χρονου, οι τρεις άντρες κατάφεραν βίαια και ύπουλα χτυπήματα στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα στον 17χρονο. Το μένος τους ήταν τόσο έντονο, που επειδή ο ανήλικος εργαζόμενος «έκανε φασαρία» τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες τους ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση ΣΟΚ μπήκε σε λεωφορείο  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος 3 ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου.

Άμεσα, όμως ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία, με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί, ο 17χρονος, επεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει 3 ενήλικες άντρες, ως δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου στον Πρόεδρο του ΕΚΗ, ένας από τους δράστες φέρεται να είναι στέλεχος της Δ/νσης Προσωπικού του ξενοδοχείου, που μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο.

Το ΕΚΗ καταδικάζει το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και καλεί την Δ/νση του Ξενοδοχείου και εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνεπλάκησαν στην επίθεση εις βάρος του ανήλικου εργαζομένου.΄

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί