Παύεται απο τα καθήκοντά του αντιδήμαρχος στην Κρήτη

Ημέρα εξελίξεων και… εκλογικών κινήσεων η σημερινή για την Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας, αφού μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θεοδόση Καλαντζάκη, έρχεται και η παύση του αντιδημάρχου Αργύρη Πανταζή από τα καθήκοντά του, ο οποίος είναι γνωστό πως ετοιμάζει την υποψηφιότητά του .

Αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας σε δημοτική επιτροπή όπου ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στον αντιδήμαρχο Τοπικών Κοινοτήτων, Αγροτικών και Τουρισμού, την απόφασή του, αφήνοντάς τον να επιλέξει αν θέλει να παραμείνει πρόεδρος στις επιτροπές Αγροτικών Θεμάτων και Τουρισμού.

Κάτι που μάλλον δύσκολα θα συμβεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι ο Α. Πανταζής είχε έτοιμη την επιστολή παραίτησής του την οποία είχε σκοπό ανακοινώσει στο τέλος της εβδομάδας, και πλέον όπως φαίνεται η επόμενη ανακοίνωση από τον ίδιο θα είναι και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

Άγνωστο είναι για την ώρα αν ο Δήμαρχος θα ορίσει νέο αντιδήμαρχο ώστε να αναλάβει για το υπόλοιπο της θητείας της Δημοτικής Αρχής, με πιθανότερο σενάριο να κρατήσει ο Δήμαρχος της αρμοδιότητες για τον ίδιο, κάτι που σε μεγάλο βαθμό συνέβαινε ήδη εδώ και αρκετό καιρό αφού ο Θεοδόσης Καλαντζάκης είχε αφαιρέσει αρκετές αρμοδιότητες από τον Α. Πανταζή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί