Δράσεις στα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ για την Ημέρα των Ηλικιωμένων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, ο Δήμος Ηρακλείου πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις για την Τρίτη Ηλικία στις κοινωνικές δομές του.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων  της Ν. Αλικαρνασού,  σε συνεργασία με τον Δημοτικό Παιδικό της περιοχής, διοργανώνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα  10:00 π.μ. μια ενδιαφέρουσα δράση, όπου ομάδα Ηλικιωμένων του Τμήματος, στο χώρο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, θα δημιουργήσει όμορφες κατασκευές μαζί με τα παιδιά.

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, τη Δευτέρα 1η  Οκτωβρίου, επισκέφτηκε τα  ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων. 

Στο μήνυμά της για την συγκεκριμένη ημέρα, η Αντιδήμαρχος ανέφερε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων συμβολίζει τον σπουδαίο ρόλο των μεγαλύτερων ανθρώπων τόσο στην κοινωνία όσο και στη ζωή του καθενός μας. Αποτελούν το στήριγμα σε κάθε οικογένεια, μας προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους, δε σταματούν ποτέ να μας  μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να μας μεταδίδουν την πολύτιμη εμπειρία τους.  Τους οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση.

Ως Δήμος Ηρακλείου είμαστε καθημερινά δίπλα τους,  μέσω των Τμημάτων ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, με στόχο την καλύτερη δυνατή φροντίδα τους και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να τους προσφέρουμε και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τις δράσεις μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί