Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων για τις εκλογές

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, μέσω της οποίας καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στις εκλογές για μια νέα διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

Συναδέλφισες – συνάδελφοι,

  Συνεχίζουμε δυναμικά για μια νέα Διοίκηση που θα μπορεί να διαχειριστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Είμαστε εμείς που το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε και δώσαμε λύσεις σε αρκετά προβλήματα των εργαζομένων.

  Υπογράψαμε επιχειρησιακές συμβάσεις που κατοχυρώνουν τα μισθολογικά όρια των συναδέλφων εργαζομένων  και προστατεύσαμε τις εργασιακές σχέσεις.

  Διατηρήσαμε την κλαδική και τοπική σύμβαση  με τους αγώνες και τις παρεμβάσεις μας ,επαναφέραμε  την υποχρεωτικότητα και την επεκτασιμότητα τους.

 Με την αγωνιστικότητα μας σταματήσαμε και ακυρώσαμε εργοδοτικές ενώσεις προσώπων.

 Ήμασταν δίπλα στους εργαζόμενους όταν και όπου μας χρειάστηκαν για προβλήματα τους, όπως π.χ  για καταβολή δεδουλευμένων και κάναμε παρεμβάσεις για εξαντλητικά ωράρια εργασίας. Όπως επίσης για να πληρωθούν υπερωρίες και υπερεργασίες καθώς και αποτρέψαμε απολύσεις.

  • Ο αγώνας και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν μαζί και για τους εργαζόμενους όσο αφορά στην κατάργηση του Ν 3986/11 που έθεσε πλαφόν στην επιδότηση ανεργίας.
  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ταμείο ανεργίας για όλο το χρονικό διάστημα που ο εργαζόμενος είναι άνεργος.
  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  επαναφορά της εικοσαετίας για το εφάπαξ των συναδέλφων.
  • Θα διασφαλίσουμε την κλαδική σύμβαση και  την τήρηση και την εφαρμογή της σε όλα τα ξενοδοχεία του νομού μας.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους ξενοδοχοϋπάλληλους να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στηρίζοντας με την ΨΗΦΟ τους το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συνεργασίας.

ΖΗΤΟΥΜΕ  την ψήφο σας που θα μας δώσει την δύναμη για να συνεχίσουμε με ειλικρίνεια και δυναμισμό προασπίζοντας τα δικαιώματά μας.

Ενωμένοι μπορούμε να χαράξουμε νέους δρόμους προς όφελός μας.

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Δημοκρατική Συνεργασία στηρίζουμε Νίκο Κοκολάκη.

 

ΟΙ Εκλογές συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου  από τις 10 π.μ. έως και τις 20.00 μ.μ.

 

Η Αστυνομική ταυτότητα είναι απαραίτητη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί