Super League: Έφυγε με διπλό από το Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ – Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ   0-1

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν λύγισε στην πίεση του Ολυμπιακού (που έβγαλε τα μάτιά του) στο Καραϊσκάκη και επικρατώντας 1-0 με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς (49′), έκανε το «5×5» και βρέθηκε στην πρώτη θέση (13 βαθμούς). Στη δεύτερη θέση (12 βαθμούς), μαζί με ΑΕΚ και Άρη υποχώρησαν οι Πειραιώτες, που είχαν την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα.

Πολλές κλασικές ευκαιρίες, με καλύτερες αυτές των Καμαρά (2’), Μεριά (75’) και Χασάν (97’) για τους «ερυθρόλευκους» που είχαν διψήφιο αριθμό τελικών στο δεύτερο μέρος, έναντι… 0 των νικητών.

Αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ομάδα του Μαρτίνς στο φινάλε, παρά την… πίκρα από την ήττα.

Το ματς

Ξεκίνημα με υπεροχή για τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πλάνο να στριμώξει στα πρώτα λεπτά τον αντίπαλό του (όπως επιδιώκει άλλωστε), έχοντας και την ώθηση από το «καυτό» Καραϊσκάκη. Το σχέδιο λειτούργησε μέχρι ενός σημείου, διότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε την κατοχή της μπάλας, επέβαλλε τον ρυθμό της, έκλεισε τους φιλοξενούμενους (που είχαν πολύ παθητικό ρόλο για ένα τέταρτο) στην περιοχή τους. Χωρίς ωστόσο να πιάσει απολύτως.

Η μεγάλη φάση ήρθε πολύ νωρίς (2’), με τον Καμαρά να πιάνει κεφαλιά (από φάουλ του Φορτούνη) από την καρδιά της περιοχής περίπου και λίγο πλάγια και να αντικρίζει τον Πασχαλάκη σε ετοιμότητα. Όχι όμως και τον συμπαίκτη του, Γιάγκος Βούκοβιτς, που δεν δοκίμασε το πόδι του με τη μια στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να σουτάρει αδύναμα.

Το σουτ του Ποντένσε στο 5’ ήταν αδύναμο και άστοχο, έτσι δεν προβλημάτισε τον Πασχαλάκη, ενώ η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου στο 13’ μετά από κόρνερ, ήταν άστοχη, αν και έγινε από καλό σημείο. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχαν τον στόχο που έχει στα πρώτα περίπου 20 λεπτά κάθε ομάδα που δίνει εκτός έδρας ντέρμπι.

Έτσι, σταδιακά βγήκε από την περιοχή της, με στόχο να ισορροπήσει αρχικά την κατάσταση (φέρνοντας το παιχνίδι προς τα δικά του μέτρα στο δεύτερο μισό του ματς) και δειλά-δειλά έκανε και κάποιες καλές επιθέσεις. Όπως αυτή με τον Μπίσεσβαρ στο 14’, όταν και κουβάλησε αρκετά την μπάλα από τα αριστερά, προτού η άμυνα των Πειραιωτών κόψει τον Πρίγιοβιτς, μετά την υποδοχή της μπάλας που έκανε. Οι προσπάθειες με Βαρέλα (31’) και Μπίσεσβαρ (37’) ήταν με καλές προϋποθέσεις, αλλά έμειναν στη μέση, αφού υποδείχθηκαν ορθώς σε θέση offside.

Ωστόσο, διαφορετική ήταν η κατάσταση στο 44’, όταν και ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη του στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Πρίγιοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, η αντίπαλη άμυνα ήταν… σκόρπια και ο Πέλκας περίμενε σε καλό σημείο, αλλά ο Τσιμίκας του χάλασε τα σχέδια, διώχνοντας σε κόρνερ. Πιο πριν ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή με τον Μεριά (22’), που δεν είχε καλή ισορροπία και μοιραία αστόχησε, ενώ ο Πασχαλάκης «έβγαλε» το δυνατό σουτ του Χασάν, παραχωρώντας κόρνερ.

Διαφορετικό ήταν το… σενάριο στις αρχές του δεύτερου μέρους. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε με τόση ορμή, ο ΠΑΟΚ δεν ένιωσε πίεση όπως στο πρώτο και κατάφερε να κάνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Στο 49’, ο Βιεϊρίνια μετά την κάθετη του Μπίσεσβαρ, έμεινε εντελώς ανενόχλητος από τ’ αριστερά, έκανε δυνατή σέντρα, ο Γιαννιώτης δεν έδιωξε καλά και με την μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς την εστία, ο Βούκοβιτς που είχε χρόνο να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πλέον το παιχνίδι… ραμμένο στα μέτρα του, με τα πάντα να φυσικά να είναι ρευστά, αφού είχε δρόμο το ντέρμπι. Οχυρώθηκε στην άμυνά του, ποντάροντας πολύ στην κόντρα επίθεση, μετά και την είσοδο του Ζαμπά στο 58’ αντί του Πέλκα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άργησαν να ξεπεράσουν αγωνιστικά την… παγωμάρα και μέσα σε ένα τρίλεπτο, είχε δύο καλές στιγμές, με την πρώτη να είναι αρκετά καλή. Στο 54’, ο Φορτούνης νικήθηκε από τον Πασχαλάκη σε χαμηλό σουτ, ενώ ο Λάζαρος αιφνιδιάστηκε στη συνέχεια. Λίγο μετά ο Πασχαλάκης έδιωξε με γροθιές το γέμισμα του Φορτούνη. Ημιτελής έμεινε και η προσπάθεια με τη σέντρα του Ποντένσε και την… τζούφια κεφαλιά του Χασάν (62’).

Στο τελευταίο 20λεπτο του ματς ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ τον αντίπαλό του, τον έκλεισε στην περιοχή του, είχε πολύ καλές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Μεριά (75’), που έστειλε την μπάλα λίγο έξω, είχε το σουτ του Χασάν, που έστειλε την μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, αλλά έμεινε με… άδεια τα χέρια και ο ΠΑΟΚ έφυγε με σφιγμένες τις γροθιές.

 

Άρης – Αστέρας Τρίπολης   2-0

Όλα έδειχναν… κουλούρια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να έχουν «ακυρώσει» η μια την άλλη. Ωστόσο, με δύο γκολ μέσα στα τελευταία έξι λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τον… γόρδιο δεσμό και επικράτησαν με 2-0, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές στην Σούπερ Λίγκα!

Ο Γιουνές άνοιξε το σκορ στο 87’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που προήλθε από την ασίστ του Σιώπη και την ανατροπή του Γκαρσία από τον Παπαδόπουλο, για να έρθει το τέρμα του Γκαρσία, μετά από νέα προσπάθεια του Σιώπη, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, που «κλείδωσε» οριστικά το «τρίποντο» του Άρη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Σιώπης που μαζί με τον Γκαρσία πρωταγωνίστησαν στις φάσεις των δύο τερμάτων των γηπεδούχων, είχε μπει σαν αλλαγή στο 81ο λεπτό, ενώ επίσης πρέπει να καταγραφεί ότι η ομάδα της Αρκαδίας μετράει μεν τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, αλλά αυτές είναι από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και… Άρη.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν από κακό έως… ανύπαρκτο, με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να την κυκλοφορεί… ανούσια, καθώς ελλείψει του τραυματία Γκάμα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει με κάποια κάθετη πάσα, ή έστω να βρει «διαδρόμους» προς την αντίπαλη εστία.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως η πρώτη και… μοναδική υποψία φάσης των γηπεδούχων ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Ντιγκινί να γυρίζει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να σουτάρει, αλλά τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο Αστέρας στον αντίποδα, έδειξε από νωρίς τις… προθέσεις του. Με πίεση ψηλά, κατάφερε με σχετική άνεση να μην δεχθεί επικίνδυνες φάσεις, ενώ από την πλευρά του επεδίωξε να φύγει στην αντεπίθεση στις ελάχιστες φορές που του δόθηκε η δυνατότητα.

Ωστόσο, «σπατάλησε» την πιο κλασική του ευκαιρία, στο 8’, με το σουτ του αμαρκάριστου Τόνσο, από το ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Ορτέγκα να καταλήγει άουτ! Ενώ μια ακόμα καλή στιγμή καταγράφηκε στο 23’, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Κουέστα μπλόκαρε πριν προλάβει ο Τριανταφυλλόπουλος να κάνει την προβολή…

Στην επανάληψη, ο Πάκο Ερέρα άλλαξε με το… καλημέρα το σύστημα σε 4-2-3-1, περνώντας τον Ναζλίδη στο ματς αντί του Κολάσο, προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Το μοτίβο παρέμεινε ίδιο, με τους παίκτες του Άρη να θέλουν αλλά… να μην μπορούν.

Κάτι που φάνηκε και στη φάση του 47’, με τον Ματίγια να βγάζει μπαλιά 40 μέτρων στον Ντιγκινί, αλλά εκείνον να μην “πατάει” καλά τη μπάλα για τον Γιουνές, δίνοντας την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να διώξει…

Η ομάδα της Αρκαδίας είχε κι αυτή μια-δυο ψιλοευκαιρίες, αλλά τόσο φάουλ σουτ του Κυριακόπουλου στο 52’ όσο και το σουτ του Τσιλιανίδη τέσσερα λεπτά αργότερα πέρασαν χωρίς το… επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αλλαγές του Σάββα Παντελίδη «φρέσκαραν» κάπως τον Αστέρα, αλλά δεν διαφοροποίησαν κάτι, ουσιαστικά.

Αντιθέτως, δεν συνέβη το ίδιο με τον Σιώπη, η είσοδος του οποίου πρόσφερε αρκετά, τελικά, στην κατάκτηση της νίκης του Άρη. Με τον διεθνή μέσο να βγάζει τετ α τετ τον Γκαρσία με τον Παπαδόπουλο, στο 86’, τον διαιτητή Κουμπαράκη να καταλογίζει πέναλτι, ορθώς, βγάζοντας παράλληλα κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Αστέρα και τον Γιουνές να σκοράρει από την άσπρη βούλα, ένα λεπτό αργότερα, για το 1-0!

Ενώ ξανά από ασίστ του Σιώπη, ο -έτερος μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού- Γκαρσία στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου, με σουτ στην αντίθετη γωνία του Παπαδόπουλου, σημείωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (4-3-3): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Γιουνές, Γκαρσία.

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89’ Δουβίκας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεθ), Μανιάς.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης).

 

Λεβαδειακός – Ατρόμητος   0-2

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχοντας αντίπαλο τον Λεβαδειακό και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου, πέρασε από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας επικρατώντας με σκορ 2-0 και πέτυχε την 4η νίκη του σε 5 αναμετρήσεις, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Χωρίς να κινδυνεύσει στο ελάχιστο και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος με σκόρερ τους Βασιλακάκη (47’) και Ουγκράι (64’) πέτυχε το 2/2 εκτός έδρας μετά το διπλό της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού και «δήλωσε» ξεκάθαρα ότι και φέτος στοχεύει ψηλά.

MVP της αναμέτρησης ο Ουγκράι, που παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, μερικές φορές έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα, ενώ από αυτόν αρχίζει το πρώτο γκολ (κερδίζει το κόρνερ και εκτελεί τη στατική φάση) και φυσικά με εξαιρετικό τελείωμα «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Σημειώνεται ότι οι Περιστεριώτες διατήρησαν το μηδέν στην εστία τους για τέταρτο ματς σε πέντε αναμετρήσεις, έχοντας δεχθεί ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι από το ματς της πρεμιέρας στο Αγρίνιο.

Το ματς

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό στον οποίο η ταχύτητα και η ποιότητα περνά σε δεύτερη μοίρα, ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολο είτε για τον Λεβαδειακό, είτε για τον Ατρόμητο να φτιάξουν παιχνίδι και να παιχθεί κάποιο ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Παράλληλα και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή από το να σταματά πολλές την εξέλιξη του παιχνιδιού λόγω των πολλών φάουλ, άρα οι φάσεις δημιουργούνταν με το σταγονόμετρο.

Αν πάντως υπήρξε μια ομάδα που μπορούσε να φτάσει το γκολ και δημιούργησε και τις προϋποθέσεις για το γκολ, αυτή ήταν ο Ατρόμητος, που με αιχμή του δόρατος τον Κουλούρη είχε τις ευκαιρίες, έστω και σε αυτή την κατάσταση για να πετύχει το γκολ. Ο διεθνής φορ είχε την πρώτη τελική στο 3’, αλλά η πραγματικά σπουδαία στιγμή για τους Περιστεριώτες (που είχαν και τη στήριξη περίπου 100 φίλων της ομάδας) ήρθε στο 17’ μέσω στατικής φάσης. Ο Ρισβάνης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά, ο Κουλούρης θέλησε να τελειώσει τη φάση, αλλά απέκρουσε ασταθέστατα ο Επασί με τον Βασιλακάκη να μην μπορεί στη συνέχεια να τον νικήσει, αφού πλάσαρε στα πόδια του Γάλλου γκολκίπερ.

Με τον σχηματισμό των τριών στόπερ και τον Λεβαδειακό να είναι ανήμπορος να δημιουργήσει κάτι επιθετικά, ο Ατρόμητος είχε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο της Λιβαδειάς και στο 32’ δημιούργησε νέα φάση, με τον Γιαννούλη να σεντράρει από τα αριστερά και τον Κουλούρη να τελειώνει βιαστικά τη φάση με τακουνάκι, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δεδομένο ότι ο Ατρόμητος θα έβρισκε το γκολ, εφόσον το μοτίβο της αναμέτρησης συνεχιζόταν όπως στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Αυτό επιβεβαιώθηκε μόλις στο 47’…

Ο Ουγκράι που με τις επαφές που είχε με την μπάλα φαινόταν σαν να έπαιζε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν είχε το παραμικρό, ανάγκασε τον Επασί σε σπουδαία επέμβαση από σουτ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση του κόρνερ την ανέλαβε ο ίδιος και μέσω της σύγχυσης στη μικρή περιοχή του Γάλλου γκολκίπερ ευνοήθηκε ο Βασιλακάκης που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, διαμορφώνοντας εντελώς διαφορετικά δεδομένα στην αναμέτρηση.

Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν προκειμένου να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που τελικά ευνόησε τους παίκτες του Νταμίρ Κάναντι. Από τη μία δεν είχαν κανένα πρόβλημα να απομακρύνουν τις συνεχόμενες σέντρες προς την καρδιά της περιοχής, χάρη στους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Καρασαλίδη και από την άλλη είχαν αρκετό… γήπεδο για να επιτεθούν και πράγματι έτσι τελείωσε το παιχνίδι.

Στο 64′ ο Κουλούρης έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πάσαρε στον Ουγκράι που με εξαιρετικό τελείωμα δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Επασί, κάνοντας το 0-2 και οδηγώντας την ομάδα του στην 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (3-6-1): Επασί – Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης – Φαβάρο (57’ Σαβατογκό), Όμο, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς), Σουμπίνιο – Μαρκόβσκι

Ατρόμητος (3-4-1-1): Μέγερι – Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Σάκιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (90’ Ούμπιντες), Γιαννούλης – Ουγκράι (84’ Μούγιακιτς) – Κουλούρης (92’ Κωτσόπουλος)

 

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος   0-2

Τα πρώτα χαμόγελα έσκασαν στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να φεύγει με το διπλό (0-2) από την έδρα του Απόλλωνα και να φτάνει στο πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός των «κυανέρυθρων», Ντουρμισάι, που σκόραρε δύο φορές (37’, 50’).

Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο η «ελαφρά ταξιαρχία», που απογοήτευσε με την απόδοσή της και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Το ματς

«Φορτσάτες» ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 3’ με τον Σπιριντόνοβιτς να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτή η φάση αφύπνισε τους παίκτες του Απόλλωνα, που ανέβασε στροφές και απείλησε με τον Γκαρός (6’), τον Τόμας (10’) και τον Ακόστα (15’), όμως σε όλες τις περιπτώσεις ο Κότνικ ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Στο 27’ ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Γκονζάλες να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» απομάκρυνε, με την μπάλα να καταλήγει στον Λούκιτς, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξαν οι φιλοξενούμενοι.

Κάπου εκεί έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, μέχρι το 37’, όταν δηλαδή άνοιξε το σκορ ο Πανιώνιος:ο Μασούρας έκανε την κούρσα από τα αριστερά, σέντραρε στην περιοχή για να βρει τον Ντουρμισάι, ο οποίος εκτέλεσε με τη μία και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή, με τον Σπιριντόνοβιτς να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει με το αριστερό, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά κι ενώ στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι λοιπόν οι Νεοσμυρνιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος (0-1).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον

Πανιώνιο, που διπλασίασε τα γκολ του στο 50’ με τον Ντουρμισάι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής και «εκτέλεσε» τον Χουάντερσον.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ξαναμπούν στο ματς, ωστόσο άφησαν πολλούς χώρους στους παίκτες του -τιμωρημένου- Ανιγκό, οι οποίοι απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις για το 0-3.

Κόρμπος (57’) και Σπιριντόνοβιτς (64’) απείλησαν τον Χουάντερσον, ενώ στο 68’ ο Τριάδης είχε καλή στιγμή με σουτ στην κίνηση, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Στο τελευταίο τέταρτο οι «κυανέρυθροι» δημιούργησαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες με τις γρήγορες αντεπιθέσεις τους.

Ο Μασούρας (77’), ο Κόρμπος (89’) και ο Κεϊτά (91’) βρέθηκαν απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο αστόχησαν. Το 0-2 του Πανιωνίου δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη και χάρισε το πρώτο φετινό «τρίποντο» στην ομάδα του Ανιγκό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον – Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46’ Τριάδης), Βαφέας – Ακόστα (59’ Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες – Τόμας (64’ Ελ-Χέλβε), Γκαρός

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ – Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου – Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (93’ Σαραμαντάς) – Σπιριντόνοβιτς (82’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66’ Μανθάτης)

 

Η βαθμολογία της Super League:

1. ΠΑΟΚ 13
2. Ατρόμητος 13
3. ΑΕΚ 12
4. Ολυμπιακός 12
5. Αρης 12
6. Παναθηναϊκός 9
7. ΑΕΛ 7
8. ΠΑΣ Γιάννινα 6
9. Ξάνθη 5*
10. Παναιτωλικός 5
11. Πανιώνιος 4
12. Αστέρας Τρίπολης 3
13. Λεβαδειακός 3
14. Λαμία 1*
15. ΟΦΗ 1
16. Απόλλων Σμύρνης 0

* Ξάνθη και Λαμία παίζουν τη Δευτέρα

 

sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί