Θλιβερές εικόνες από το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό Ζαρού – Καταγγελία γονέων (Φωτο)

Οι γονείς του Νηπιαγωγείου Ζαρού, με τη συνοδεία εκπροσώπων του Παγκρήτιου Λαογραφικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαρού, πραγματοποίησαν την Τέταρτη 26/09/2018 αυτοψία στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό σταθμό Ζαρού, με σκοπό να τονίσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει το κτήριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Παγκρήτιου Λαουγραφικού Συλλόγου, δυστυχώς, τα ζητήματα που ανέκυψαν ήταν πολλά, με τους γονείς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους και να καταγγέλλουν την αναλγησία των αρμόδιων αρχών. Κεραμοσκεπή υπό πλήρη διάλυση με κίνδυνο τον τραυματισμό των μαθητών, οροφές κατεστραμμένες, πλημμυρισμένες από νερά βροχής, αίθουσες γεμάτες υγρασία και μούχλα, ανθυγιεινές και αφιλόξενες προς τους μαθητές, πλημμυρισμένα υπόγεια, χαλασμένες σωληνώσεις και ανύπαρκτη θέρμανση, είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που εντοπίστηκαν!

Οι γονείς καταγγέλλουν τους δημόσιους φορείς που εθελοτυφλούν μπροστά στα αμέτρητα προβλήματα, και κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για τη υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους.

 

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί