Υπογράφεται το παραχωρητήριο ενός οικοπέδου 5.200μ2 ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ

Υπογράφεται το παραχωρητήριο – χρησιδάνειο μεταξύ της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κας Μ. Καραμεσίνη και του Δημάρχου Ηρακλείου κου Βασίλ. Λαμπρινού ενός  οικοπέδου 5.200μ2 ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ. Θα κατασκευαστεί άμεσα το Αθλητικό – Πολιτιστικό Πολυκέντρο Αγίας Αικατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης:

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Δήμου Ηρακλείου, με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης, υπερηφάνειας αλλά και δικαίωσης, κάνει γνωστό,  ότι μετά από πολυετείς προσπάθειες, θυσίες και αγώνες, την Παρασκευή 28/9/2018 υπογράφεται το παραχωρητήριο – χρησιδάνειο μεταξύ της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κας Μ. Καραμεσίνη και του Δημάρχου Ηρακλείου κου Βασίλ. Λαμπρινού ενός  οικοπέδου 5.200μ2 ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ.

Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται στην οδό Εμ. Ξάνθου και θα κατασκευαστεί άμεσα το ΑΘΛΗΤΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από τον Δήμο.  

Μετά την υπογραφή του παραχωρητηρίου, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, θα  επισκεφθούν τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης (στο ιδιόκτητο κτίριο του Συνεδριακού Κέντρου οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49), την Παρασκευή 28/9/2018 και ώρα 1.30μ.μ. προκειμένου να τιμηθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Ο Σύλλογος καλεί τα Μέλη του, τους κατοίκους της περιοχής και τους φίλους του να συμμετέχουν στη μεγάλη χαρά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί