Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια – Πιθανό κίνητρο τα λύτρα

Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια τα οποία αγνοούνταν από το πρωί μετά που τα είχε πάρει με αυτοκίνητο άγνωστος άντρας από το σχολείο τους.

Δείτε: Θρίλερ με δύο μαθητές στην Κύπρο: Τους απήγαγαν έξω από το σχολείο τους

Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 7 ώρες από την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων.Τα αγόρια  είναι καλά στην υγεία τους  και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι 35χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι  πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία.«Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά,ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία. Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα».

Από τη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης

Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός Αστυνομίας δήλωσε ότι έχει γίνει ανάκληση προσωπικού για την υπόθεση ενώ δεκάδες ήταν οι πληροφορίες από πολίτες, η κάθε μια εκ των οποίων τύγχανε σοβαρής επεξεργασίας.

politis.com.cy

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί