Κρήτη: Στον ανακριτή ο γιατρός… σάτυρος

Στον ανακριτή Λασιθίου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο 58χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο στον οποίο ασκήθηκε δίωξε σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη ασκήθηκε για κατάχρηση σε ασέλγεια μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας η οποία βρέθηκε στο ιατρείο του για εξέταση, αλλά τελικά υπήρξε μάρτυρας μιας σοκαριστικής συμπεριφοράς του γιατρού, ο οποίος αφού την θώπευσε – δίκην ιατρικής εξέτασης – ακολούθως αυτοϊκανοποιήθηκε, όπως η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που λίγο αργότερα συνέλαβαν τον γιατρό.

Ο έλεγχος δε που πραγματοποιήθηκε στο ιατρείο ήταν εξονυχιστικός και στα πειστήρια της υπόθεσης συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, η κάμερα του οποίου φαίνεται ότι προοριζόταν και για καταγραφές των ασελγών πράξεων του γιατρού, αλλά ακόμα και τα λεκιασμένα ρούχα και εσώρουχα που επιβεβαιώνουν πως ο γιατρός αυνανίστηκε πίσω από την πλάτη της ασθενούς, αφού προηγουμένως ερεθίστηκε σεξουαλικά, “εξετάζοντας” την ασθενή.

Ο γιατρός φέρεται να έχει ισχυριστεί πως είχε τη συναίνεση της κοπέλας.

Στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του anatolh.com, περιλαμβάνονται και άλλες ακόμα καταθέσεις ασθενών, ενώ πολλές γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψαν ανάλογες εμπειρίες για το γιατρό στον Άγιο Νικόλαο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί