Κρήτη: Ολονύχτιο θρίλερ για τον 45χρονο αγνοούμενο

Κυριολεκτικά στην ομίχλη και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Ισραηλινού που έχει χαθεί στο φαράγγι του Ελυγιά, στον ορεινό όγκο των λευκών ορέων, από το απόγευμα της Τρίτης, έχοντας θέσει σε συναγερμό τα συνεργεία διάσωσης.

Παρά το στίγμα που είχε δώσει μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο 45χρονος, ο εντοπισμός του εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν,  σε ολονύχτιο θρίλερ, με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο αντίπαλο των διασωστών.  Η πυκνή ομίχλη και η πολύ χαμηλή θερμοκρασία, δυσκολεύουν κατά πολύ το έργο στην επιχείριση που έχει στηθεί και στην οποίαν πλέον έχουν επιστρατευθεί δυνάμεις σχεδόν από όλη την Κρήτη.

Έρχεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ! Στη «μάχη» και τα ΤΑΕ…

Μετά τις άκαρπες πρώτες προσπάθειες των ανδρών του Κλιμακίου της Ανώπολης, πλέον έχει ζητηθεί η συνδρομή συνεργείου της ΕΜΑΚ που έρχεται από το Ηράκλειο καθώς και των ΤΑΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Ζερβός: Δύσκολη η επιχείρηση…

«Δυστυχώς ο άνθρωπος που αναζητάμε δείχνει να βρίσκεται σε υψόμετρο 1500 περίπου μέτρων, στο Φαράγγι της Ελυγιάς. Τα πράγματα είναι δύσκολα και οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοηθάνε καθόλου«, τονίζει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός.

 

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί