Καταγγελία των ειδικών φρουρών στο Ηράκλειο: Δέχονται εντολές να κόβουν το ρεύμα σε πολίτες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, μέσω της οποίας κάνει λόγο για έναν νέο τρόπο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως τα ΤΑΕ Ηρακλείου και Μεσσαράς, έχουν δεχθεί διαταγές να προβούν σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών, την ώρα που ο ρόλος τους έχει να κάνει με την καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα της Κρήτης.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει:

«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο. Ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε “διακοπή” του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών.

Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους  για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. 
Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί