Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Παιδείας για την φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – Συνάντηση με φοιτητές (Φωτο)

Μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έμειναν άστεγοι μετά την χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά, ήλθε για να ανακοινώσει σήμερα στο Ηράκλειο ο υπουργός Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου έχει την εντολή του πρωθυπουργού να ανακοινώσει ένα πακέτο μέτρο όχι μόνο για τη φιλοξενία αλλά και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των φοιτητών (συνολικά διαμένουν στην εστία 65 αλλά χθες ήταν περίπου 35 στον χώρο) καθώς και τη χρηματοδότηση της αντιμετώπισης της καταστροφής στα κτίρια.

Ο κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε με τους φοιτητές, που από χθες, και με απόφαση του πρύτανη, Οδυσσέα Ζώρα, μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, στις Βούτες. Όπως αποκάλυψε χθες το Candiadoc, ενώ ο υπουργός ανακοίνωσε στις τοπικές αρχές ότι έχει την εντολή του πρωθυπουργού για την πλήρη κάλυψη της διαμονής, των εξόδων και όλων των αναγκών των φοιτητών, ο κ. Ζώρας αποφάσισε να τους στείλει σε σκηνές στο Γυμναστήριο…

Όπως ανέφερε ο υπουργός οι φοιτητές που διέμεναν στη φοιτητική εστία του Ηρακλείου, θα μεταφερθούν στο ξενοδοχείο Αστερίον με έξοδα του Υπουργείου Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας θα συναντηθεί επίσης με την πρυτανεία αλλά και εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Δείτε φωτογραφίες του Image Services:

Δείτε ακόμη:

Πού μεταφέρονται οι φοιτητές που διέμεναν στη φοιτητική εστία στο Ηράκλειο

Ο υπουργός Παιδείας ζητάει να μείνουν σε ξενοδοχείο οι άστεγοι φοιτητές και ο πρύτανης τούς στέλνει σε… σκηνές!

Η επόμενη ημέρα μετά τη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Φωτο)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί