Ήττα και μεγάλη πτώση για τη Σάκκαρη

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κινέζα Κιάνγκ Γουάνγκ αφού γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-2 από την αντίπαλο της. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την Ελληνίδα τενίστρια, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-0 και 4-1 στο πρώτο σετ, όμως η συνέχεια ανήκε στην Κιάνγκ Γουάνγκ.

Η 26χρονη Κινέζα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πήρε τα επόμενα έξι από τα επτά games κάνοντας το 1-0 σετ με 7-5. Μετά το 1-1 στο δεύτερο σετ το ματς διεκόπη για λίγο λόγω βροχής κάτι που έβγαλε εκτός τη Σάκκαρη. Η Γουάνγκ πήρε έτσι εύκολα το σετ με 6-2 και μαζί τη νίκη με 2-0 σετ.

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠ 40 Η ΣΑΚΚΑΡΗ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα βγάλει εκτός Τοπ 40 τη Σάκκαρη λίγες ώρες μετά την άνοδο της στο Νο29 για πρώτη φορά στην καριέρα της. Πέρσι η Ελληνίδα τενίστρια είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο τουρνουά φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Σάκκαρη είχε αποκλείσει κατά σειρά τις Βοζνιάκι, Βέσνινα και Κορνέ για να χάσει στον ημιτελικό από την Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 6-2. Η συγκεκριμένη πορεία της είχε δώσει σχεδόν 400 βαθμούς τους οποίους δεν κατάφερε να υπερασπιστεί.

Έτσι, θα πέσει στους 1184 βαθμούς κάτι που σίγουρα την φέρνει εκτός Τοπ 40 και μένει να δούμε πως θα τα πάνε οι άλλες τενίστριες για να ξέρουμε πόσο μεγάλη θα είναι η πτώση της.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί