Βίντεο ντοκουμέντο- Νεκρός επίδοξος ληστής από χτυπήματα περαστικών, στο κέντρο της Αθήνας!

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας άντρας, κατά τις πληροφορίες τοξικομανής, ο οποίος προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ο άντρας εκμεταλλεύτηκε την απουσία ενός καταστηματάρχη και μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος κοντά στην πλατεία Κάνιγγος. Ωστόσο, κλείνοντας την πόρτα κλειδώθηκε μέσα.Όταν συνέβη αυτό φαίνεται να πανικοβλήθηκε και με έναν πυροσβεστήρα άρχισε να χτυπά τη βιτρίνα για να τη σπάσει και να βγει έξω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό φαίνεται ένας άντρας να του πετά ένα αντικείμενο μέσα από τη βιτρίνα κι ενώ ο δράστης βρίσκεται ακόμη εντός του καταστήματος.

Στη συνέχεια σκύβει και προσπαθεί να βγει από τη σπασμένη βιτρίνα. Τότε δυο άντρες τον πλησιάζουν κι αρχίζουν να τον κλοτσάνε, ρίχνοντας σπασμένα γυαλιά πάνω του. Συνεχίζουν έως ότου ο άντρας καταφέρνει να βγει και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο. Μένει εκεί ακίνητος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο δράστης τελικά διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί