Την πολιτική του για θέματα βιώσιμης κινητικότητας παρουσιάζει ο δήμος Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας  Κινητικότητας που έχει ως θέμα την «Πολυτροπικότητα» και ως κεντρικό σύνθημα το «Συνδυάζω – Μετακινούμαι!».

Έτσι, σήμερα,  Πέμπτη 20/9,  ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζει   την πολιτική και την στρατηγική του για θέματα βιώσιμης κινητικότητας, προσβασιμότητας, οδικής ασφάλειας καθώς και τον σχεδιασμό για το νέο Αυτόματο Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων. Η παρουσίαση θα γίνει στην Λότζια στις 10:00 το πρωί.

Στις 19.00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας, πραγματοποιείται εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια με την παρουσίαση του  Φόρουμ «Αγαπώ τη Ζωή- Οδηγώ με Προσοχή» που υλοποιείται με συνεργασία με την Τροχαία Ηρακλείου, τον Εθελοντικό  Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και πλήθος φορέων, καθώς και ομιλία «Υπενθύμισης των βασικών κανόνων του ΚΟΚ … για όλους!» από το Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ακόμα από σήμερα, Πέμπτη 20/9 έως και το Σάββατο 22/9 από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ,  όλα τα παιδιά από … 1- 101 χρονών μπορούν να ζωγραφίσουν μπροστά από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο κιόσκι του Δήμου Ηρακλείου τις ειδικές μασκότ τις εβδομάδας ή ότι άλλο θέλουν σχετικά με τις μετακινήσεις και το Κυκλοφοριακό!

 

 

Παράλληλα ο Δήμος με τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών συνεχίζει «φρεσκάρει» διαβάσεις, να δημιουργεί νέες ράμπες ΑΜΕΑ και να τοποθετεί χώρους στάθμευσης ποδηλάτων σε κρίσιμα σημεία της πόλης!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί