Ο Φίλης για Καμμένο: Θέλω να τον δω να ρίχνει την κυβέρνηση, δεν τον πιστεύω

Στην εκτίμηση ότι η Κυβέρνηση δεν θα πέσει από τους ΑΝΕΛ λόγω του Μακεδονικού προέβη σε συνέντευξή του στο News 24/7 στους 88,6 ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

«Θέλω να δω τον κ. Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση. Δεν τον πιστεύω, όχι. Είναι λόγια (σ.σ. οι εξαγγελίες ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για σκοπιανό); Λόγια που δεσμεύουν κάποιες φορές γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν όλοι τι λένε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

«Δεν πιστεύω ότι ενώ έχει ξεκινήσει μια ελπιδοφόρα πορεία για τη χώρα θα την ανακόψει ο κ. Καμμένος», επισήμανε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Στην ερώτηση αν η Εκκλησία τον “έκοψε” από την κυβέρνηση απάντησε ως εξής: «Κάντε το σταυρό σας να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα μας. Το να υπάρχει βέτο της Εκκλησίας δεν είναι στοιχείο δημοκρατίας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει βέτο της Εκκλησίας για μένα».

Όσο για το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, ο κ. Φίλης υπογράμμισε: «Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα. Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια. Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί