Επίσκεψη Μιχελογιαννάκη σε Τ.Ε.Ε.Π.κ Ε. και ΚΕΜ, παράρτημα Ρομά Δήμου Ηρακλείου

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, επισκέφθηκε το Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και Ελέγχου (Τ.Ε.Ε.Π. & Ε.) και συνομίλησε για τα προβλήματα της υπηρεσίας με τον προϊστάμενο κ. Πασπαλιάρη Αντώνιο, αναφέρθηκαν στο ευρύτερο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στους Δήμους, για το ζήτημα που έχει τεθεί για απλοποίηση των διαδικασιών, ενώ αναφέρθηκαν εκτενώς στην νέα  δυνατότητα που δίδετε στους πολίτες να δύνανται αν έχουν οφειλές ή κατασχεμένη περιουσία, να ενταχθούν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.).

Ήδη  εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους εξήντα οκτώ εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα οκτώ χιλιάδων δεκαεννέα ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (68.948.019,75 €) από τον Ε.Φ. 33-220, ΚΑΕ 2764 οικ. έτους 2018, προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής του μηνός Αυγούστου 2018 στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 306.196 (τριακόσιους έξι χιλιάδες εκατόν ενενήντα έξι) σε όλη την χώρα.

Επίσης αναφέρθηκε στον βουλευτή ότι θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε τα στοιχεία που αντλούνται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κ.Ε.Α. να μπορούν χωρίς την παρέμβαση του πολίτη, να επικυρωθούν και να αναπροσαρμοστούν ώστε να γίνετε αυτόματα γνωστό αν θα γίνετε η παροχή ή όχι του επιδόματος. Αμέσως μετά ο κ. Μιχελογιαννάκης επισκέφτηκε το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και το παράρτημα των Ρομά του Δήμου Ηρακλείου όπου συνομίλησε με την με κ. Κύρου Ι. και την κ. Ψαράκη Α. όπου του ανέπτυξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί