Δήμος Χερσονήσου: Πώς η Οικονομική Επιτροπή, μετά τις αποκαλύψεις, “άδειασε” τον αντιδήμαρχο για τις απευθείας αναθέσεις! (έγγραφο)

Υπό την πίεση των γεγονότων και των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Χερσονήσου αποφάσισε σήμερα να προσφύγει κατά της δικαστικής απόφασης με την οποία ο δήμος διατάσσεται να πληρώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ εξαιτίας αποφάσεων απευθείας αναθέσεων που υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης! Ακόμα κι αν πρακτικά αυτό δεν σημαίνει πολλά για την ανατροπή της δικαστικής διαδικασίας, καθώς σήμερα, που πάρθηκε η απόφαση, έληγε και η προθεσμία προσφυγής, πολιτικά σημαίνει ότι η επιτροπή, αρμόδια να εισηγείται αποφάσεις δαπανών στο δημοτικό συμβούλιο, δεν αναγνωρίζει τις δαπάνες και “αδειάζει” τις αυθαίρετες και αδιαφανείς πρωτοβουλίες του αντιδημάρχου, τις οποίες άλλωστε είχε ακυρώσει και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ως παράνομες.

Η σημερινή απόφαση αφορά στη δεύτερη από τις δυο μεγάλες υποθέσεις της βιομηχανίας των απευθείας αναθέσεων στις οποίες “πρωταγωνιστεί” ο ίδιος αντιδήμαρχος. Αυτή δηλαδή των 62.000 ευρώ.

Δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, από την οποία απουσίαζαν μέλη της πλειοψηφίας, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

Δείτε επίσης:

Νέα υπόθεση με βιομηχανία απευθείας αναθέσεων του αντιδημάρχου Χερσονήσου- Όλες οι αποφάσεις έχουν κριθεί παράνομες από την Αποκεντρωμένη

Δήμος Χερσονήσου: Απευθείας αναθέσεις 260.000 ευρώ σε μια μέρα, με απόφαση και υπογραφή ενός αντιδημάρχου! (έγγραφα)

Σφοδρή καταγγελία Λουλουδάκη για τον αντιδήμαρχο Χερσονήσου και τις απευθείας αναθέσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί