Ομάδα για τη διαχείριση του στρες από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Βενιζελείου

Το Κ.Ψ.Υ. Ηρακλείου, στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας στην κοινότητα, ανακοινώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τη λειτουργία Ομάδας Ευαισθητοποίησης στην Αντιμετώπιση του Στρες για Επαγγελματίες Υγείας εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του Νομού Ηρακλείου. Στόχος της ομάδας είναι η ενίσχυση της καλύτερης προσαρμογής σε στρεσογόνες καταστάσεις στο εργασιακό και οικογενειακό περιβάλλον.   Η θεματολογία αφορά σε διαχείριση άγχους και στρατηγικές αντιμετώπισης, βελτίωση επικοινωνίας και επίλυση συγκρούσεων, αύξηση αυτογνωσίας και ενίσχυση αυτοεκτίμησης. Η προσέγγιση της ομάδας είναι γνωστική (θεωρία) και βιωματική (εμπειρικές ασκήσεις, διεργασία ομάδας).

Η ομάδα θα γίνεται και φέτος κάθε δεύτερη Πέμπτη, ώρα 13:00-15:00, στο χώρο του Κ.Ψ.Υ., θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες συναντήσεις και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Υπεύθυνη Συντονίστρια της Ομάδας είναι η κ. Βασιλάκη Ειρήνη – Έρρικα, Ψυχολόγος PhD.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 19 Οκτωβρίου 2018 μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο : 2810333402 καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) 08:00-15:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί