Ηράκλειο: Σύλληψη 66χρονου για κακοποίηση ζώων

Συνελήφθη χθες (13.09.2018)το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με Υπαλλήλους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και την Επιθεώρηση Εργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ηρακλείου, 66χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 66χρονος διότι είχε προβεί στη λειτουργία παράνομου ενδιαιτήματος-καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στερούμενος σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα ο 66χρονος περιέθαλπε μεγάλο αριθμό ζώων, με απώτερο σκοπό τη πώληση τους σε υπηκόους ξένων χωρών.

Επιπλέον στον 66χρονο επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ηρακλείου και την Επιθεώρηση Εργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ηρακλείου.

H προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί