Η στιγμή της κατολίσθησης και του πανικού στο Ναυάγιο (Βίντεο)

Τέσσερις τραυματίες, οι τρεις από τους οποίους ελαφρά, είναι ο απολογισμός της πτώσης βράχων το πρωί στην παραλία «Ναυάγιο» της Ζακύνθου.

Πρόκειται για μια γυναίκα από την Τσεχία, 34 ετών, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο επειδή η κατάστασή της κρίθηκε λίγο πιο σοβαρή, καθώς έχει υποστεί μετατόπιση σπονδύλων μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο άνδρας και τα δύο παιδιά της, που μεταφέρθηκαν και αυτοί με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, είναι καλά στη υγεία τους.

Οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες είναι Αυστραλοί που πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Και οι τρεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρουν ελαφρά τραύματα.

Στο μεταξύ διαψεύστηκαν οι φόβοι που υπήρχαν νωρίτερα για τρεις αγνοούμενους (ένα ζευγάρι με το παιδί του) καθώς κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης από τους ιδιοκτήτες των τουριστικών σκαφών εντοπίστηκαν υγιείς.

Βίντεο την ώρα της κατολίσθησης

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των επιβαινόντων στα τουριστικά σκάφη χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβάτης.

Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι από βράχο που έπεσε στη θάλασσα προκλήθηκε έντονο κύμα που είχε αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν οι βάρκες και να υποστούν υλικές ζημιές.

Προληπτικά έχει εκκενωθεί η παραλία ενώ έχει απαγορευθεί από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου η προσέγγιση σκαφών μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση από τους ειδικούς.

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί