Ο Αρναουτάκης, ο Κουράκης… και στο βάθος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Διάβασα σε μερικά μέσα της Αθήνας ότι ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ετοιμάζεται για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια, απέναντι στον Σταύρο Αρναουτάκη. Κι η πληροφορία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι γνωστή κι έχει αναφερθεί εδώ και καιρό από το Candiadoc.

Διάβασα όμως, επίσης, ότι έκανε και συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα, για το ενδεχόμενο να τον στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές, πληροφορία που ανησύχησε έντονα, λένε πηγές από την περιφέρεια Κρήτης, τον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με δήλωσή του, θέλει στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ και φυσικά από το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ! 

Ο ίδιος ο Γ. Κουράκης, σε επικοινωνία που είχε με το Candiadoc από τα Σκόπια όπου βρίσκεται από τη Δευτέρα, διέψευσε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή με τον κ. Μητσοτάκη ή άνθρωπο της ΝΔ. “Δεν είναι στην πολιτική φιλοσοφία μου να συζητώ με τη ΝΔ τέτοια θέματα, δεν θα με ενδιέφερε ποτέ μια στήριξη από τη ΝΔ”, είπε, προσθέτοντας ότι την ώρα που υποτίθεται ότι είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρισκόταν ήδη στα Σκόπια, παίρνοντας μάλιστα θέση ως μέλος της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής, υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα- Ζάεφ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί