Στήριξη της παιδείας από την Περιφέρεια και ευχές Περιφερειάρχη

Ευχές για πρόοδο στους μαθητές, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς. Ο Περιφερειάρχης σήμερα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς επισκέφθηκε το Ασημί και παραβρέθηκε στον Αγιασμό που τελέστηκε στο νέο σχολικό συγκρότημα (Νηπιαγωγείο -Δημοτικό) παρουσία μαθητών εκπαιδευτικών, γονέων, του Δημάρχου Γόρτυνας Νίκου Σχοιναράκη, των Περιφερειακών συμβούλων Πόπης Δασκαλάκη, Νίκου Ξυλούρη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων κ.α

Ο κ. Αρναουτάκης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, καλή πρόοδο, υγεία και δημιουργική σχολική χρονιά, ενώ ανακοινώσε την υλοποίηση του έργου της οδικής κυκλοφοριακής πρόσβασης και σύνδεσης του νέου σχολικού συγκροτήματος με τον κεντρική οδό.

«Μια ακόμη σχολική χρονιά, γεμάτη όνειρα, στόχους και ελπίδες, ξεκίνησε σήμερα για χιλιάδες μαθητές της Κρήτης, στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους νηπιαγωγούς, τους δασκάλους, τους καθηγητές της Κρήτης αλλά και τους γονείς ευχόμαστε ένα καλό και δημιουργικό σχολικό έτος», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.
«Από την πλευρά της η Περιφέρεια Κρήτης», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, «καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης, διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί