Κρήτη: Πυκνοί καπνοί σε κοσμηματοπωλείο (Φωτογραφίες)

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα παρακείμενα καταστήματα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, οι γειτονικές επιχειρήσεις δίπλα από κοσμηματοπωλείο στην οδό Χάληδων αργά το απόγευμα της Κυριακής, όταν είδαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από εντός του.

Σύμφωνα με περαστικούς, οι καπνοί στην αρχή έκαναν τους περίοικους να ανησυχήσουν για τυχόν φωτιά, όπως όμως αποδείχτηκε αργότερα επρόκειτο για το σύστημα συναγερμού και ασφάλειας για επίδοξους ληστές που είχε ενσωματωμένο στο εσωτερικό του το κοσμηματοπωλείο.

Το σύστημα που διαθέτει το κατάστημα με τα κοσμήματα, ενεργοποιείται σε περίπτωση που επιχειρηθεί κλοπή και πετάει ακαριαία μεγάλη ποσότητα καπνού στον κλειστό χώρο, ακινητοποιώντας τον επίδοξο δράστη, που δεν διακρίνει τίποτα, με τον καπνό να κάνει την ατμόσφαιρα αφόρητη για λίγα λεπτά.

Οι φωτογραφίες του zarpanews.gr είναι χαρακτηριστικές από τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην οδό Χάληδων στα Χανιά:

Μάλιστα, αν και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Άμεσης Δράσης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν φαίνεται να σημειώθηκε προσαγωγή, καθώς ο συναγερμός μάλλον ενεργοποιήθηκε χωρίς να έχει προκύψει πιθανότατα κλοπή.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί