Η Ερωφίλη και ο Β.Γισδάκης με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Στην μουσική παράσταση «Σε τυλίγω μ’ ένα χάδι…»

Οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές , ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και όσα τους ενώνουν και προσκαλούν επί σκηνής έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη , από τους σημαντικότερους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα .
Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό «Τρίφωνο» και ο Βασίλης Γισδάκης που έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ξεκινώντας ως ερμηνευτής-συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι θα μας παρουσιάσουν τραγούδια των Μ.Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Σ. Κραουνάκη, Θ. Μικρούτσικου ,νεώτερων τραγουδοποιών, σε ποίηση Ν. Γκάτσου , Οδ. Ελύτη , Μ. Ελευθερίου , Λ. Νικολακοπούλου καθώς και τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με το μοναδικό εκλεκτό μουσικό του γούστο , με έναν πιο ακουστικό ήχο σ’ αυτήν την παράσταση , θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Άλλαξαν πολλά» μαζί με τις διαχρονικές επιτυχίες του .
Άλλοτε χαμηλόφωνα , άλλοτε δυναμικά, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί , μας παρουσιάζουν και μας παρασύρουν στη μαγεία που δίνει η ερμηνεία της μουσικής και των στίχων , απλά και αληθινά με δύο σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους , το συνθέτη Κώστα Γιαννάκη στο πιάνο και το σολίστα Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί .

Ωρα Εναρξης 21:15

Γενική Είσοδος 12€
Φοιτητικό/Ανέργων 10€

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

https://www.facebook.com/events/516974702090529/?active_tab=about

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί