ΔΕΘ: Ο Αλ. Τσίπρας, το μπάσκετ και οι φανέλες του ΠΑΟΚ και των Μπακς

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο μπάσκετ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε γήπεδο εντός των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, κατά την περιοδεία του στα περίπτερα της έκθεσης.

Κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χάρισαν στον Πρωθυπουργό μια φανέλα με το νούμερο 19, πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το επίθετο του, καθώς και μια αναμνηστική πλακέτα. Επίσης, χάρισαν και στον πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, που συνόδευε τον πρωθυπουργό στα περίπτερα της ΔΕΘ, μία φανέλα με το νούμερο 26, καθώς τα δύο νούμερα μαζί συμβολίζουν το 1926, έτος ίδρυσης του Δικεφάλου του Βορρά.

MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Πρωθυπουργός είχε και έναν σύντομο διάλογο με έναν φίλαθλο στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο φίλαθλος τον ρώτησε τι θα γίνει «με το γήπεδο και το πρωτάθλημα που μας υποσχέθηκες» με τον Πρωθυπουργό να απαντά: «Δεν το ξαναλέω για το πρωτάθλημα, γιατί θα γκρινιάζουν. Για το γήπεδο, όλα θα γίνουν».

Πέρα από τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο κ. Τσίπρας έλαβε δώρο και μία φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πλάτη.

MOTIONTEAM

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής αναλαμβάνει ρόλο πρεσβευτή για τη προώθηση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο περίπτερο των εταιριών Τexan και Envipco.

Οι υπεύθυνοι της Texan και της Envipco του έδειξαν μαγνητοσκοπημένο βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στη διάρκεια του οποίου ο σταρ του ΝΒΑ έστειλε το μήνυμα πως «η ανακύκλωση είναι μια παγκόσμια προτεραιότητα, και στον αγώνα αυτόν είμαστε όλοι μια ομάδα. Γιατί η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας. Ας αφήσουμε στις επόμενες γενιές τον πλανήτη μας σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον παραλάβαμε».

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προς το τέλος του μηνύματος, όταν ο Γιάννης Αντετοκούμπο εξήρε τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Ο Γιάννης είναι η καλύτερη επένδυση στις ΗΠΑ».

MOTIONTEAM

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι των εταιρειών χάρισαν στον πρωθυπουργό και στον πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, από μία φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, με το νούμερο 34, υπογεγραμμένη από τον διεθνή καλαθοσφαιριστή.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί