Ο κ. Αυγενάκης στον κόσμο του ψέματος: “Εν κρυπτώ” η επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά, τον “φυγάδευσε” η φρουρά του! (φωτο- βίντεο)

Ή δεν βλέπει και δεν ακούει (δηλαδή θέλει να έχει κλειστά μάτια και αυτιά), άρα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ή θεωρεί ότι απευθύνεται πραγματικά σε ηλίθιους… Ο γαλάζιος βουλευτής Ηρακλείου “είδε” τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να έρχεται και να επισκέπτεται “εν κρυπτώ” τα Χανιά! Και μάλιστα να τον… φυγαδεύει η φρουρά του από συσκέψεις!

Αφήστε που δεν πήρε χαμπάρι για τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη στον ΒΟΑΚ, το αεροδρόμιο Καστελλίου, το δρόμο της Μεσαράς και μιλάει για “3,5 χαμένα χρόνια”!

Αν διαβάσει, πάντως, τη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Πατρίς” του Ηρακλείου, θα διαπιστώσει τον κόσμο του ψέματος στον οποίο ζει ο κ. Αυγενάκης…

Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε:

«Σήμερα, ένα χρόνο μετά το συνέδριο, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται εν κρυπτώ τα Χανιά, με μόνο ακροατήριο την πολυπληθή φρουρά του να τον φυγαδεύει σε συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, κανένα μεγάλο έργο δεν έχει προχωρήσει στην Κρήτη».

Ο γραμματέας υποστηρίζει ειδικότερα για τον ΒΟΑΚ, ότι για τρία χρόνια η κυβέρνηση απλά ανακοινώνει διαφορετικές διαδικασίες για διαφορετικά τμήματα του άξονα, χωρίς καμία εξέλιξη και χωρίς μελέτες.

Για τον δρόμο Ηράκλειο – Μεσσαρά υποστηρίζει ότι, αφού επί δύο χρόνια σκέφτονταν την υλοποίησή του, τώρα τρέχει για να προλάβει προκειμένου να γλυτώσει η χώρα πρόστιμο 71 εκατομμυρίων ευρώ.

Για το αεροδρομίο Καστελίου τονίζει πως από το 2014 ήταν έτοιμη η διακήρυξη του διαγωνισμού, αλλά ακόμα εν έτει 2018 παραμένουν σε εκκρεμότητα σημαντικά ζητήματα.

Για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας τονίζει πως πρόκειται για ένα έργο που δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις αρχές του 2020 με τεράστιες καθυστερήσεις.

Για το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» αναφέρει τέλος πως η κυβέρνηση διαφήμιζε ως έργο της ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από ιδιωτική πρωτοβουλία.

«Τριάμισι χρόνια κοροϊδίας κι εμπαιγμού για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης. Τριάμισι χαμένα έργα με κανένα χρόνια για την Κρήτη» τονίζει ο κ. Αυγενάκης καταληκτικά.

Ας δούμε την “εν κρυπτώ” παρουσία του πρωθυπουργού στα Χανιά και τη “φυγάδευσή” του!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί