Απίστευτη αγριότητα ληστών στην Ελλάδα: Παραμόρφωσαν το πρόσωπο επιχειρηματία (Βίντεο)

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Άσσου στην Κεφαλονιά, από την αγριότητα των τεσσάρων κουκουλοφόρων που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οικία γνωστού επιχειρηματία της εστίασης της περιοχής και ξυλοκοπώντας άγρια με λοστούς και σιδερένια μπαστούνια τον ίδιο, την γυναίκα, την κόρη και τον γαμπρό του, τους έδεσαν και αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι τέσσερις νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, παραμορφωμένοι στο πρόσωπο και τραυματισμένοι (ευτυχώς όλοι εκτός κινδύνου) από τα χτυπήματα των δραστών. Η πρωτοφανής αγριότητα των ληστών σε συνδυασμό με το μεγάλο χρηματικό ποσό που απέσπασαν, έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και την Ασφάλεια, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και «χτενίζει» την Κεφαλονιά, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους αδίστακτους δράστες.

Ο Αντώνης Χρυσάφης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος είναι και ιδιαιτέρως αγαπητός στην περιοχή, μιλώντας στην κάμερα, εξηγεί πως ξύπνησε τα ξημερώματα και είδε μπροστά του τους αδίστακτους δράστες να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές.

Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του».

 inkefalonia.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί