Ομολόγησε ο εγγονός: Εγώ σκότωσα τον παππού και την γιαγιά

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η ανάκριση του 24χρονου για την διπλή δολοφονία στην Καβάλα.

Ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά του και τον παππού του!

Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του εχει εξαφανιστεί, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του, και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν κατάκοιτη, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στήν ίδια πολυκατοικία κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε το παραμικρό. Εκείνοι όμως ήταν που αντίκρισαν στις 11 το πρωί το φρικιαστικό θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν περίεργα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου στο τέλος παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Δεν ήταν όμως σε θέση να εξηγήσει γιατί έκανε το έγκλημα..ούτε πώς ακριβώς το έκανε. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή

 iefimerida.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί