Συγκλονίζει δημοσιογράφος του BBC που αποχαιρετά το κοινό της: Μου μένουν λίγες μέρες ζωής, αντίο φίλοι μου (Φωττογραφίες)

Το δικό της αντίο είπε στο κοινό του BBC η δημοσιογράφος Ρέιτσελ Μπλαντ, σοκάροντας φίλους, γνωστούς και ακολούθους της με την ανάρτησή της στο twitter όπου ανακοίνωνε ότι της μένουν λίγες ημέρες ζωής.

“Με τα λόγια του θρυλικού Φράνκ Σινάτρα -φοβάμαι πως ο καιρός έφθασε. Και ξαφνικά μου λένε ότι μου μένουν μέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που δέχομαι. Αντίο φίλοι μου”, έγραψε η Μπλαντ, που τα τελευταία δύο χρόνια δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος έχει φτιάξει ένα blog σχετικά με την ασθένειά της και ενημέρωνε μέσω αυτού για την εξέλιξη της κατάστασής της.

Η 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ, δημοσιογράφος στο Radio 5, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το 2016 αλλά δεν είναι ιάσιμη μορφή. Επειδή ο γιος της Φρέντι είναι πολύ μικρός για να αντιληφθεί όλη αυτήν την κατάσταση η Ρέιτσελ γράφει τις εμπειρίες της ζωής της ώστε να μπορέσει μεγαλώνοντας να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί