Στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας (Βίντεο & φωτο)

ΒΟΑΚ, Αεροδρόμιο Καστελίου, Στρατόπεδο Μαρκοπούλου και Βιολογικός Καθαρισμός σε Παλαιόχωρα – Σούγια, στην κορυφή της ατζέντας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στον νομό Χανίων.

“Έχω αποφασίσει να ξεκινήσω από σήμερα και για όλο το φθινόπωρο, μία σειρά από συναντήσεις με φορείς σε κάθε περιφέρεια, για να ελέγξουμε μαζί το πώς προχωρά η υλοποίηση των εξαγγελιών που καταλήξαμε από κοινού στα Περιφερειακά Συνέδρια (…)Γνωρίζω ότι για την Περιφέρεια Κρήτης έχουν δρομολογηθεί ικανοποιητικές πιστώσεις, σημασία όμως έχει να μπορέσει να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικές δυσκολίες και αγκυλώσεις υωσεις για να ξεκινήσει η υλοποίηση  πολύ σημαντικών έργων για την περιοχή.Και βεβαίως για τα Χανιά, εκτός από σημαντικά έργα σε Παλαιόχωρα, Κάντανο, Αποκόρωνα, εμείς θέλουμε να τρέξουμε πιο γρήγορα και έργα ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη των Χανίων όπως η μεταφορά του στρατοπέδου Μαρκοπούλου και άλλα” είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους φορείς της Κρήτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τα σκαλιά του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανέβηκε στις 10:30 περίπου το πρωί της Τετάρτης, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τους Πάνο Σκουρλέτη, Γιώργο Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη.

Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα:

Κατά την άφιξή του, ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε τους πολίτες και τους υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας ενώ δύο άτομα με πλακάτ τον αποδοκίμασαν για το Μακεδονικό.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους και τους Δημάρχους του νομού ενώ πιθανότατα να ακολουθήσου και κατ’ιδίαν συναντήσεις με Σταύρο Αρναουτάκη και Τάσο Βάμβουκα.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων ενώ αργά το μεσημέρι θα μεταβεί στην μαρτυρική Κάντανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων των Ναζί ολοκληρώντας με γεύμα την επίσκεψή του στο νομό Χανίων.

zarpanews.gr

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί