Σε μηχανή του κιμά εγκλωβίστηκε το χέρι 17χρονης- Εργαζόταν στο κρεοπωλείο της οικογένειας

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έχει προκαλέσει το ατύχημα μιας 17χρονης, της οποίας το χέρι εγκλωβίστηκε σε μηχανή του κιμά ενός κρεοπωλείου.
Σύμφωνα με το naxostimes.gr, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, στο κρεοπωλείο, που έχει η οικογένειά της στο νησί, ενώ η 17χρονη απασχολείτο στην μηχανή του κιμά. Ξαφνικά το χέρι της εγκλωβίστηκε στη μηχανή, που ήταν σε λειτουργία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε την 17χρονη στο νοσοκομείο μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου.
Ωστόσο οι γιατροί ήταν αδύνατον να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας από τη μηχανή του κιμά, οπότε κλήθηκε η Πυροσβεστική που με ειδικό εξοπλισμό έκοψε το μηχάνημα και απεγκλώβισε τελικά το άκρο της νεαρής κοπέλας. Αμέσως μετά, η 17χρονη διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.
«Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν αποτρόπαιο… Στο νοσοκομείο που σήμανε συναγερμός κυριαρχούσε μια παγωμάρα για το περιστατικό και στο θέαμα και ο πιο σκληρός λύγιζε… Είναι από τα περιστατικά που δεν θέλεις να βλέπεις ποτέ» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί