Από γκάφα σε γκάφα η Σοφία Ζαχαράκη

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ ώστε να μιλήσει για τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Κώστας Βαξεβάνης για συκοφαντική δυσφήμιση. Και δυστυχώς απέδειξε για μια ακόμη φορά πως κανένα πρόβλημα δεν έχει να συκοφαντεί ανθρώπους τους οποίους το κόμμα της θεωρεί εχθρούς αλλά κι ότι πιθανότατα δεν κάνει για εκπρόσωπος Τύπου κόμματος.

Η Σοφία Ζαχαράκη δήλωσε μεταξύ άλλων στο κανάλι του Φαλήρου ότι δεν γνώριζε για τις αθωώσεις του Κώστα Βαξεβάνη, όταν τον χαρακτήρισε καταδικασμένο. Το να μην γνώριζε (αν πράγματι συμβαίνει αυτό) είναι από μόνο του σοβαρό πρόβλημα για κάποια που θέλει να εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά ας όψεται. Είναι άλλωστε πιθανό οι νομικοί και επικοινωνιολόγοι της ΝΔ να τη συμβούλευσαν να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε, ώστε να μην προκύπτει σκοπιμότητα από τα ψέματα που εξακόντισε.

Το πρόβλημα είναι άλλο και σοβαρότερο: Η Σοφία Ζαχαράκη είπε επίσης ότι αν ψάξει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο θα δει πως ο Βαξεβάνης καταδικάστηκε και δεν θα ξέρει τη συνέβη στο εφετείο. Δεν θα γνωρίζει δηλαδή για τις αθωώσεις του. Κάτι τέτοιο μπορεί πράγματι να συμβαίνει αφού τα φίλα προσκείμενα στη ΝΔ μέσα ενημέρωσης, ενώ κόπτονται για τις μηνύσεις κατά του Κώστα Βαξεβάνη, αδιαφορούν και σπανίως γράφουν για τις αθωώσεις του.

Δικαιολογείται όμως η εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος να μην γνωρίζει; Όχι φυσικά! Και πολύ περισσότερο δεν δικαιολογείται να επιμένει στα ψεύδη της (ενώ έχει ενημερωθεί για το ποια είναι η πραγματικότητα), επικαλούμενη το google. Είναι αν μη τι άλλο ζήτημα αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης. Αν βέβαια η κυρία Ζαχαράκη αισθάνεται καλά με το να εκτίθεται κάθε ημέρα και περισσότερο, τότε καλώς. Είναι άλλωστε δίκαιωμά της…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί