Αντώναρος: Γεωργιάδης και Βορίδης δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά διορισμένοι στις θέσεις τους στη ΝΔ (Ηχητικό)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης είναι τοποθετημένοι στις θέσεις τους στη ΝΔ, δεν εξελέγησαν σε αυτές τις θέσεις, αλλά είναι διορισμένοι από τον κ. Μητσοτάκη, όπως και ορισμένοι άλλοι κύριοι που έχουν αλλάξει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη. Αρχίζουν και λένε απίθανα, φιλοχουντικά πράγματα και όταν κάποιοι αμφισβητούν τις βασικές γραμμές της παράταξης την τραβάνε σαν να είναι ακορντεόν προς τα δεξιά και ο κ. Μητσοτάκης να τους αποδοκιμάσει.

Η ΝΔ -πρόσθεσε- έχει απομακρυνθεί από τον κεντροδεξιό της χώρο και έχει χάσει πάρα πολύ την επαφή της με την κοινωνία, τις μεγάλες ομάδες πολιτών που βρίσκονται σε απόγνωση ακόμα και μετά την τυπική λήξη του μνημονίου.

Ο κ. Αντώναρος έκανε γνωστό ότι, ο ίδιος και άλλα στελέχη κάνουν κινήσεις για την δημιουργία νέου κόμματος που θα απηχεί τις απόψεις του κεντροδεξιού χώρου με την προοπτική να κατέλθει ως νέος πολιτικός φορέας στις επερχόμενες εκλογές.

Αναφερόμενος στην υπουργοποίηση της κ. Παπακώστα με την οποία -όπως είπε- διατηρεί στενή σχέση και επαφή εκτίμησε ότι ήταν μια αυτόνομη δική της απόφαση.
Σε ερώτηση για το αν συζητά με τον Κώστα Καραμανλή ο κ. Αντώναρος σημείωσε ότι δεν είναι ο αντ’ αυτού, αλλά βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία καθώς η φιλία του πρώην πρωθυπουργού είναι ιερή.

 Πρώτο Πρόγραμμα,Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί