Βούτσης: Κατασκευασμένα όσα διακινούνται για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κατασκευασμένα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, όσα διακινούνται σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι βρίσκονται στη σφαίρα του φαντασιακού και παράλληλα έκανε λόγο για ανηλεή πόλεμο fake news.

Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84» ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «τις τελευταίες μέρες διακινούνται, αναπαράγονται και εμπλουτίζονται με ευφάνταστα στοιχεία, όπως το χθεσινό πρωτοσέλιδο στα «Παραπολιτικά», σενάρια που έχουν ως μόνο στόχο, τελικά, να παρουσιάσουν αδύναμο και χειραγωγούμενο τον πρωθυπουργό και να δημιουργήσουν καταστάσεις διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για την επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «ήταν απολύτως προσωπική, έγκυρη και εξηγήσιμη, σε σχέση με την αναγκαιότητα της νέας φάσης» και «εγκρίθηκε με πάρα πολύ μεγάλη πλειοψηφία».

«Οτιδήποτε από αυτά τα οποία γράφονται, ότι υπήρξε χειραγώγηση, ότι υπήρξαν εκβιασμοί, ότι υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες κλπ, κινούνται απολύτως στη σφαίρα του φαντασιακού, για να μην πω ότι είναι και κάτι απολύτως κατασκευασμένο».

Ο Ν. Βούτσης εξέφρασε την πικρία του που αναγκάζεται να τοποθετείται δημόσια και να επαναλαμβάνει τα αυτονόητα, όπως είπε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», προσθέτοντας: « Παρόλα αυτά, επειδή δυστυχώς στην εποχή μας απ’ ότι φαίνεται διεξάγεται ένας πόλεμος αρκετά ανηλεής ως προς την εξέλιξή του και με “fake news”, χρησιμοποιούνται και τέτοια σενάρια από διάφορες πλευρές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί