Στη φυλακή και πάλι ο Άρης Φλώρος- Συνελήφθη τη νύχτα

Συνελήφθη (δείτε εδώ) τη νύχτα της Παρασκευής, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ο Αριστείδης Φλώρος, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Energa και ο οποίος αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας δεκτή κανε την έφεση που άσκησε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Άρη Φλώρου.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρη Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο την αστυνομία.

Ο 39χρονος προσήχθη αργά το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Έτσι ο 39χρονος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Δείτε επίσης

Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο Φλώρος

Έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας

Ψεύτικες οι ιατρικές γνωματεύσεις της αποφυλάκισης Φλώρου

Πολάκης: Υπάρχει πλαστογραφία στην αποφυλάκιση Φλώρου- ΕΔΕ σε νοσοκομεία για γνωματεύσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί