Ο Μιχάλης Μιχαλάκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με τον Μιχάλη Μιχαλάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επισημοποιώντας τη συμμετοχή του γνωστού επιχειρηματία του Γαζίου και Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη στις ερχόμενες δημοτικής εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Νέοι Δρόμοι Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Στο Μαλεβίζι συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των συνθηκών της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες εκλογές και την κρίση των συμπολιτών μας, αλλά και για την συνέχιση αυτού του έργου την επόμενη ημέρα κι έχουμε την χαρά να διαπιστώνουμε ότι όλος αυτός ο αγώνας που έχουμε κάνει, εμπνέει αξιόλογους και επιτυχημένους συμπολίτες μας. Ανθρώπους με ευαισθησίες, όραμα και όρεξη για προσφορά στα κοινά, αξιόλογα και αξιόπιστα μέλη της κοινωνίας μας, που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη τις ικανότητές τους.

Καλωσορίζω λοιπόν στην παράταξή μας τον αγαπητό Μιχάλη Μιχαλάκη, έναν νέο άνθρωπο, έντιμο, δυναμικό επιχειρηματία, άριστο οικογενειάρχη, με πολλές ικανότητες και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί