Κατήγγειλε ότι την βίασαν δύο άνδρες σε λιμάνι της Κρήτης

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, συγχαίρει τους άνδρες του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου για την εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού που καταγγέλθηκε από τουρίστρια τις προηγούμενες ημέρες στο λιμάνι Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η άτυχη γυναίκα βιάστηκε από δύο άνδρες και κατήγγειλε το περιστατικό.

Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους του Λ/Χ ΡΕΘΥΜΝΟΥ γιατί ενεργόντας άμεσα και με αριστοτεχνικό τρόπο, εξιχνίασαν ταχύτατα υπόθεση βιασμού αλλοδαπής υπηκόου από δύο άνδρες Αλβανικής καταγωγής.

    Συγκεκριμένα, το Λ/Χ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη αλλοδαπής η οποία κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από δύο άτομα στο λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου. Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

    Τέτοιες άμεσες επιτυχίες, μας κάνουν να νοιώθουμε υπηρηφάνεια για το ήθος και τη ποιότητα των συναδέλφων μας, αλλά προσδίδουν και αίσθημα ασφάλειας στο πολίτη, που είναι και ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Υπηρεσίας μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί